Gezocht: organisaties met een inspirerende ambitie voor alle medewerkers en betrokkenen

De ambitie is er. Het toekomstperspectief, de uitdaging, de strategie voor succes van de organisatie. Zo ook de zingeving, de betekenis die de organisatie wil geven, de drijfveren, haar bestaansrecht voor nu en in de toekomst. Vaak bedacht door de leiders, de kwartiermakers van de organisatie. Maar nu komt de belangrijkste uitdaging; de rest van de medewerkers en betrokkenen inspireren, bewust maken, in beweging krijgen, collectief met elkaar in gesprek brengen over die ambitie. Opdat het een ambitie van iedereen wordt. Het fundament voor werkelijke verandering. Voor die organisaties maakt Productiehuis Plezant pakkende theatervoorstellingen. Een maakproces waar de organisatie nauw in betrokken wordt. En uniek door de al vaak geprezen combinatie van inhoudelijke en artistieke kwaliteit.

Bijvoorbeeld met theatervoorstelling De Bedoeling die ruim 7000 medewerkers en mantelzorgers van Philadelphia Zorg een nieuw perspectief gaf voor hun toekomst en ze inspireerden in hun veranderde rol binnen de gehandicaptenzorg.

Of theatervoorstelling Nieuwe Vrienden voor alle ondernemers en medewerkers van de installatiebranche.

Of theatervoorstelling De Mythe voor 2500 leidinggevenden binnen ING over managen met impact binnen de financiële wereld van de toekomst.

Heeft uw organisatie duidelijke drijfveren en ambitie en wilt u deze overbrengen naar alle medewerkers en betrokkenen? Ga in gesprek met Productiehuis Plezant. Theatermakers met verstand van zaken.
U kunt contact opnemen met zakelijk leider Daphne Goudsmit (06-4627 7587) of rechts het contactformulier invullen.