Over deze voorstelling

Kampvuurgesprekken voor medici en managers

Camping Jokkmokk, in Noord Zweden, is de plaats waar vier veertigers en studievrienden met elkaar de balans opmaken in werk, leven en liefde. Een ervaren chirurg, een ambitieuze zorgmanager, een medisch-technisch innovator en de verpleegkundige die filosoof werd en nu met sabbatical is. De scheurtjes van jaren zware belasting en onvervulde dromen zijn inmiddels bij een aantal van hen zichtbaar geworden.
Vier mannen gaan ver van huis om midden in de natuur ‘een reis naar binnen’ te maken. Wat ze niet voorzien is dat een vijfde persoon zich gaat mengen in hun gesprekken….en hoe. ‘Zij’ kampeert toevallig naast hun tentje…

Theatervoorstelling Camping Jokkmokk gaat over de zin en onzin van innovatie en ontwikkelingen binnen de zorg, over de toenemende druk op samenwerking en over kostenbeheersing. Dit afgezet tegen een groter wordende groep professionals die de druk te hoog vindt. Tegelijkertijd worden door innovatie en inzichten nieuwe mogelijkheden geboren. Wat hou je dan vast en wat durf je los te laten?

Camping Jokkmokk is een coproductie van Productiehuis Plezant en het Radboudumc. Een nieuwe samenwerking als vervolg op de succesvolle voorstelling De Limonadefabriek.

 

Reacties

"Kampvuurgesprekken voor medici en managers"
"Geeft een reëel beeld van de gezondheidszorg"
"Prachtige voorstelling die je raakt en aan het denken zet!"
"Een betere bron voor discussie & inspiratie is nauwelijks denkbaar"
"Als je de moed maar hebt"

 
Technische lijst »


Bent u benieuwd naar wat deze voorstelling voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

Agenda

15
mei
Hier staan wij
De Theaterloods Radio Kootwijk
16
mei
Hier staan wij
De Theaterloods Radio Kootwijk
20
mei
Rauw
Schouwburg Kunstmin Dordrecht
21
mei
Rauw
Schouwburg Kunstmin Dordrecht
22
mei
Rauw
Schouwburg Kunstmin Dordrecht
23
mei
Rauw
Schouwburg Kunstmin Dordrecht