Over deze voorstelling

De muziektheatervoorstelling die al zoveel liefdes inspireerde, deuren naar nieuwe carrières opende en levens vernieuwde. Een muzikaal theaterprogramma met een topbezetting van 5 fenomenale  muzikanten met een variatie van muziek, korte verhalen, overdenkingen en inspiratie over geluk in werk, leven en liefde. Over work-life balance, over leiderschap, over wat is werkelijk van waarde?

Een programma om te swingen, om stilletjes te huilen, om hardop te lachen, om te verlangen, om kippenvel te krijgen, om geïnspireerd te worden, om meegenomen te worden in de hartstochtelijke wereld waarin we werken, leven en lief willen hebben.

De Dichter, de Dromer en de Drummer kan heel goed toegespitst worden op verschillende doelgroepen en gelegenheden. Variërend van een half uur tot een avondvullend programma, afgestemd op uw wensen.

Naar aanleiding van De Dichter, de Dromer en de Drummer is de gelijknamige dubbel-cd uitgekomen; 22 liedjes over werk, leven en liefde. Koop de cd hier.

Een voorproefje van de muziek!

"Tom Meulman is als componist van Plezant het best bewaarde geheim van Nederland"
"Elk verhaal is een kunstwerkje"
"Plezant laat liedjes horen om te swingen, zachtjes te huilen, om te verlangen, om meegenomen te worden in de hartstochtelijke wereld van werk, leven en liefde."

 
Technische lijst »


Bent u benieuwd naar wat deze voorstelling voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

Agenda

13
dec
Rauw
De Theaterloods Radio Kootwijk
14
dec
Rauw
De Theaterloods Radio Kootwijk
17
dec
Rauw
De Theaterloods Radio Kootwijk