Over deze voorstelling

De Mythe is een confronterende en inspirerende theatervoorstelling die inmiddels tot een van de meest succesvolle voorstellingen is uitgegroeid. De voorstelling kent verschillende versies waarin de belevingswereld is toegespitst op een bepaalde doelgroep zoals de financiële wereld of overheidsorganisatie. Zo is er onlangs een versie gemaakt i.s.m. de Gemeente Amsterdam over persoonlijk leiderschap en integriteit.

Wat is het fundament van effectief leiderschap? Strategie, visie of nieuwe ideeën? Of het sturen van emoties in de goede richting?

Hoofdpersoon Niels is een teammanager en leest een boek over effectiviteit van leiderschap, geïnspireerd door het werk van Coleman (nieuwe leiderschap) en Arbinger (leiderschap en zelfbedrog). Tegelijk volg je Niels in zijn dagelijkse werk met de mensen waar hij mee te maken heeft. Dagen van wel willen maar niet kunnen, van wel weten maar niet doen. Daarnaast volg je de uitwerking van zijn werkleven op zijn gemoedstoestand thuis. Het boek komt tot leven en confronteert Niels met zijn intenties en handelen. Uiteindelijk besluit Niels te breken met de gevestigde werkcultuur binnen zijn organisatie. Dit wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen…

De theatervoorstelling duurt 65 minuten.

"Plaatsvervangend zweet op mijn rug"
"Liedtekst over het 'rookgordijn'; heel treffend"
"Geen ontkomen aan, deze voorstelling ging over mij"

 
Technische lijst »


Bent u benieuwd naar wat deze voorstelling voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

Agenda

13
dec
Rauw
De Theaterloods Radio Kootwijk
14
dec
Rauw
De Theaterloods Radio Kootwijk
17
dec
Rauw
De Theaterloods Radio Kootwijk